POZOR - ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY

Od 1.2.2024 z kapacitních důvodů přijímáme do servisu pouze stroje u nás prodané.

Toto neplatí pro smluvní partnery. Děkujeme za pochopení.

Platební metody
Zavřít
A 500 autonomní robotická sekačka
search
  • A 500 autonomní robotická sekačka
  • A 500 autonomní robotická sekačka
  • A 500 autonomní robotická sekačka

Stiga A 500 autonomní robotická sekačka

41 990 Kč
S DPH

Naše autonomní robotická sekačka A 500 je zcela bez kabelů.

Instalace je virtuální a pracovní obvod robota lze kdykoli přizpůsobit. Díky patentované technologii AGS dokáže robot inteligentně plánovat sečení. Robota máte plně pod kontrolou z aplikace STIGA.GO.

  • Efektivní sečení díky technologii STIGA AGS, která plánuje sezení dopředu
  • Připojení 4G a STIGA Cloud pro neustálou komunikaci
  • Bez kabelů
  • Instalace je virtuální a provádí se jednoduše prostřednictvím aplikace
  • Organizované sečení podle systematických vzorů sečení
  • Plné ovládání prostřednictvím aplikace STIGA.GO P
  • řiložený datový balíček 400 pracovních hodin ≅ 2 roky
  • Další hodiny sečení lze zakoupit prostřednictvím APP
Počet
na objednání

STIGA A 500 je robotická sekačka, kterou musíte mít, pokud chcete mít dokonalý trávník. Tento kompaktní robot přesně ví, kdy, kde a jak posekat trávu, aby byl váš trávník zdravý - a vy i vaše rodina tak budete mít více času na užívání si zahrady. Sekačka je vybavena jedinečnou patentovanou technologií AGS (Active Guidance System) společnosti STIGA, která dokáže předvídat kvalitu signálu GPS v různých denních dobách a inteligentně plánovat sečení předem, aby mohla nerušeně sekat v době, kdy je signál nejsilnější. Instalace je plně virtuální, což znamená, že pracovní obvod lze nastavit prostřednictvím aplikace. Pokud se změní uspořádání vaší zahrady, můžete jednoduše aktualizovat novou plochu sečení a obvod pomocí aplikace STIGA.GO.

Sekačka STIGA A 500 je vybavena naší baterií ePower s dlouhou výdrží a dokáže spolehlivě posekat až 500 m2 trávníku během pouhých dvou sekání denně. Další sezení začne vždy tam, kde skončilo to předchozí, takže robot může pečovat o celou plochu trávníku tím, že každý den poseče jiné zóny. Na zahradě můžete nastavit až 3 různé sekací zóny. Pro zachování zdraví trávníku doporučujeme naplánovat pouze 2 sekání denně; plánování je však plně flexibilní.

Vynikající zvuková izolace udržuje hluk motoru uvnitř vnějšího pláště autonomní robotické sekačky. Pokud jde o údržbu a čištění, robustní vnější plášť lze snadno sejmout bez použití nářadí a lze jej bezpečně čistit i zahradní hadicí. Pokud potřebujete vyčistit tělo stroje přímým proudem vody, zajistěte, aby robot zůstal v pracovní poloze (vodorovně, koly dolů). Pokud čistíte pouze nože, použijte kartáč. Pokud je robot vzhůru nohama, neměl by se používat žádný přímý proud vody.

S robotem je dodáván 400hodinový balíček pro připojení (≅ 2 roky, což odpovídá 2 plným řezům maximální plochy týdně po dobu 28 týdnů v roce), který umožňuje práci a připojení. **Technologie robota je založena na datové komunikaci mezi STIGA Cloud a samotným robotem. Předplatné je pro fungování robota STIGA A 500 povinné a závisí na množství požadovaných dat.

2R7101128/ST1
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.